Navigate / search

Velkommen til julegløgg i NBI 30. november

 

Vi inviterer til en ettermiddag med besøk fra animasjonsfilmens verden, julegløgg med og uten, møte med gamle og nye venner, studenter og bransjekontakter.

 

Tidspunkt: torsdag 30. november kl. 15.00-17.30

Kristin Ørjasæter
ønsker velkommen med drypp fra Norsk barnebokinstitutts planer for 2018.

Elin Grimstad, animatør, illustratør og tidligere student ved NBIs forfatterutdanning, er kvalifisert til Oscar-nominasjon i kategorien «Beste animerte kortfilm» for filmen Evige jaktmarkerse trailer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi får høre om prosessen bak prosjektet, se stillbilder og utdrag fra filmen som vant ”Golden Dove” for Best Short Animation Film under International Leipzig Festival for Documentary and Animated Film 2016.

Animasjonsfilmen ”Evige jaktmarker” er en av de 63 filmene på listen over alle årets Oscar-kvalifiserte kortfilmer. Av disse blir 10 valgt ut til å gå videre mot Oscar-nominasjon. Denne kortlisten vil bli annonsert om kort tid. Elin er opprinnelig fra Giske i Møre og Romsdal. Filmen er hentet fra en sann historie fra barndommen på øya, og filmens visuelle verden, flora og fauna er inspirert av naturen på Giske.

Elin om Elin:
Eg er utdanna ved Bath Spa University i England, der eg har ein Batchelor of Creative Arts med fokus på barnelitteratur og skriving for barn og unge og animasjonsfilm produksjon. Har grunnfag i kunst og design frå City og Islington College, samt eitt år frå teaterskule Desmond Jones Theater School i London. Mellom 2007- 2009 gjekk eg forfattarutdanninga ved Norsk barnebokinstitutt. Eg flytta til Oslo i 2004, etter å ha budd i England sidan 1995. I Oslo starta eg mitt eige, lille animasjonsstudio, «Grimfilm», med fokus på multiglas/ stop-motion animasjon.

 

Vi håper du setter av ettermiddagen og blir med inn i førjulstiden sammen med oss!

NBI holder til i 4. etasje i «Halvbroren», Observatoriegaten 1b i Oslo, like nedenfor Solli Plass, se kart

VELKOMMEN

 

Alle bilder: Elin Grimstad