Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Open call: Illustratører søkes til Tegneforbundets prosjektrom

01. mai 2018

Open Call «Illustrators in Residence» 4 perioder i Tegnerforbundet 4. juni–1. juli 2018

”Illustrators in Residence” (IIR) ble satt i gang i 2015, og vil fra og med 2018 fortsette som et årlig arrangement i Tegnerforbundets prosjektrom.
Vi inviterer nå aktører i feltet til å sende inn prosjektsøknad til en ukes, valgfritt prosjekt som skal finne sted i prosjektrommet i Tegnerforbundet i perioden 4. juni – 1. juli. Deltagerne trenger ikke å være medlem i Tegnerforbundet.

Vi velger ut fire prosjekter, hvor hver deltager midlertidig flytter arbeidsstedet sitt til prosjektrommet i Tegnerforbundet i en uke hver.
Hva prosjektet skal bestå i er åpent, men må ha en forbindelse til illustrasjon. Det kan f.eks. være tegneserie, animasjon, billedbok, tegning på vegg eller noe helt annet.

Man får prosjektrommet til disposisjon, inkludert kontormøbler. Utover det må søker selv stå for utstyr som trengs. Man vil motta et honorar som skal dekke materialutgifter og egen lønn i perioden.

Dette tenkes som en del av et formidlingsprosjekt, der illustratøren i perioden han eller hun sitter i prosjektrommet stiller seg åpen for å ta imot spørsmål fra besøkende.

Prosjektene skal i størst mulig grad belyse ulike deler av illustrasjons- og animasjonsfaget, slik at man får vist fram ulike arbeidsmetoder. Altså vil vi velge prosjekter som er ulike fra hverandre, og gjerne fra ulike områder innenfor illustrasjonskunsten, så langt dette er mulig.

Jury vil være Rune Johan Andersson, Mari Kanstad Johnsen og Ottar Karlsen fra styret i Tegnerforbundet.

Honorar: kr. 10.000,- per deltager

Vi vil ha fire perioder i prosjektrommet. Periodene er:
4. juni – 10. juni
11. juni – 17. juni
18. juni – 24. juni
25. juni – 1. juli

NB! Søknadsfrist er 1. mai. Søk i Tegnerforbundets søknadsportal her.

Søknad skal inneholde en kort prosjektbeskrivelse, CV (pdf), og fem bilder (pdf) som belyser prosjektet du kunne tenke deg å jobbe med.

Detaljer

Dato:
01. mai 2018
Hendelse Kategori:

Sted

Tegnerforbundet
Rådhusgata 17 0158 Norge + Google Map
Telefon:
+47 22 42 38 06
Hjemmeside:
http://www.tegnerforbundet.no/