Hopp til innholdet

Barn fortjener litterære opplevelser

I forbindelse med vårt førtiårsjubileum fremhever instituttets direktør, Kristin Ørjasæter, i denne filmen at det er viktig at vi har barnelitteratur som favner alle barn i Norge.

Kristin Ørjasæter om barnelitteratur for alle barn

Instituttets direktør, Kristin Ørjasæter, mener det er viktig at vi har barnelitteratur som favner alle barn i Norge.Vi fyller førti år i år, og flere av instituttets ansatte snakker om barnelitteratur i videoformat. I tillegg har vi invitert fagfolk, organisasjoner, forfattere, illustratører og andre til å dele noen tanker fra ulike deler av barnelitteraturfeltet.

Posted by Norsk barnebokinstitutt on Tuesday, November 26, 2019
Norsk barnebokinstitutt 40 år (1979–2019)

Ytringer om barnelitteratur

Norsk barnebokinstitutt fyller 40 år i 2019. Vi har invitert noen fagfolk, organisasjoner, forfattere, illustratører og andre til å dele en hjertesak om barnelitteratur eller fra barnelitteraturfeltet her og nå.

Bidragsyterne har valgt tema og format selv, og gir oss oppfordringer, tips, råd, korttekster, essays, tegneserier og illustrasjoner.

Flere av instituttets ansatte bidrar også med sine tanker i korte filmer basert på samme idé. Alle bidragene blir publisert på våre nettsider i løpet av de siste ukene i 2019.

Relaterte innlegg

Stikkord: