Hopp til innholdet

Helene Uri om refleksjon

Hvordan klarer en forfatter å krype innunder huden på og snakke ut gjennom munnen til en karakter? Dette snakker Helene Uri om i denne filmen til vår førtiårsfeiring.

Uri er forfatter, forsker og professor ved Norsk barnebokinstitutt, og forteller om sitt arbeid med refleksjon over egen skriving, og hvordan dette kan være til hjelp for eget forfatterskap og for våre forfatterstudenters eget refleksjonsarbeid.

Refleksjon over egen skriving

Til vårt førtiårsjubileum forteller Helene Uri i denne filmen om hennes arbeid med refleksjon over egen skiving til gavn for eget og andres forfatterskap.

Posted by Norsk barnebokinstitutt on Wednesday, December 11, 2019
Norsk barnebokinstitutt 40 år (1979–2019)

Ytringer om barnelitteratur

Norsk barnebokinstitutt fyller 40 år i 2019. Vi har invitert noen fagfolk, organisasjoner, forfattere, illustratører og andre til å dele en hjertesak om barnelitteratur eller fra barnelitteraturfeltet her og nå.

Bidragsyterne har valgt tema og format selv, og gir oss oppfordringer, tips, råd, korttekster, essays, tegneserier og illustrasjoner.

Flere av instituttets ansatte bidrar også med sine tanker i korte filmer basert på samme idé. Alle bidragene blir publisert på våre nettsider i løpet av de siste ukene i 2019.

Relaterte innlegg