Hopp til innholdet

Falturiltu nynorsk barnebokfestival 4.-11. november

Verdens eneste nynorske barnebokfestival, Falturiltu, arrangeres 4.–11. november på Stord. Festivalen arrangeres hvert år i uke 45, og dette er den ellevte i rekken. Hovedtemaet denne gangen er dikt for barn, og festivalen kan friste med et variert program.

Foto: Falturiltu

 

 

 

 

Per Olav Kaldestad er festivalforfatter for Falturiltu, og med seg på programmet har han blant annet Ruth Lillegraven, Maria Parr, Arnt Birkedal, Ragnar Hovland, Linda Eide, Stein Torleif Bjella, Hilde Kramer og mange flere. I tillegg til litterære arrangementer som opplesninger, bokbad og forfatterbesøk på skoler, blir det flere utstillinger og konserter, en del av dem i samarbeid med lokale videregående skoler. Kulturskolen på Stord er også delaktig i flere av arrangementene, og Den kulturelle skolesekken er en viktig samarbeidspartner for festivalen.

Fjorårets suksess Stallturiltu er også på prorgammet i år. Stord hestesportsenter tilbyr barneridning og café, og forfatter Anna Fiske leser høyt for barna – og snakker om hester, hunder og katter. Den nynorske barnebokfestivalen kan altså tilby noe for enhver!

Se fullstendig program for Falturiltu nynorsk barnebokfestival

 

Relaterte innlegg