Fagleder for forfatterutdanningen Steffen Sørum, her med et tidligere studentkull. Foto: Niklas R: Lello
Både vår forfatterutdanning på bachelornivå og nettstudiet i samtidslitteratur tar opp nye studenter denne våren .
Begge studiene har søknadsfrist 15. mai og oppstart i august.
Studiet er et toårig deltidsstudium på bachelornivå rettet mot dem som ønsker å skrive for barn og unge. Studiet gir studentene forutsetninger for å etablere seg som forfattere og formidlere uansett hvilke medier og målgrupper de skriver for.
Les mer og søk her
Studiet er en videreutdanning tilpasset arbeidshverdagen til lærere, bibliotekarer og andre litteraturformidlere. Dette er en helt nettbasert utdanning.
Les mer og søk her
17. apr. 2023
Relaterte innlegg
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-ifield { background-color: #ffffff !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-title a, #pt-cv-view-d7b83e8y87 .panel-title { font-weight: 600 !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-carousel-caption { background-color: rgba(51,51,51,.6) !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-specialp { background-color: #CC3333 !important }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-specialp * { color: #fff !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-pficon { color: #bbb !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-readmore { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .pt-cv-readmore:hover { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 + .pt-cv-pagination-wrapper .pt-cv-more , #pt-cv-view-d7b83e8y87 + .pt-cv-pagination-wrapper .pagination .active a, .pt-cv-pagination[data-sid='d7b83e8y87'] .active a { color: #ffffff !important; background-color: #00aeef !important; }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .cvp-responsive-image[style*="background-image"] { width: 365px; max-height: 242px; overflow: hidden; aspect-ratio: 1.5082644628099 }
#pt-cv-view-d7b83e8y87 .cvp-responsive-image img { max-width: 365px; max-height: 242px; aspect-ratio: 1.5082644628099 }
Våre nettsider benytter noen få informasjonskapsler (cookies) til sikkerhet og analyse. Ok