Hopp til innholdet

SE og LES konferanse + Mumle Gåsegg

sindingProgrammet til barne- og ungdomslitteraturkonferansen SE og LES i Bergen er nå lansert her. Konferansen foregår 9. og 10. februar 2016. NBI deltar også med en programpost, som vi har gitt navnet Mumle Gåsegg.

Mumle Gåsegg er den delen av programmet som publikum eier. De påmeldte til konferansen har blitt invitert til å komme opp på scenen og dele barnelitterære erfaringer, ideer eller prosjekter.

Konseptet baserer seg på Pecha Kucha, et konsept utviklet i Tokyo, men som nå blir gjennomført over hele verden. Det går ut på at man viser 20 bilder, med tjue sekunder på hvert bilde. Altså har man 6 minutter og 40 sekunder på å fortelle om det man ønsker.

Programmet finner sted på konferansens festaften på Bergen Bibliotek
tirsdag 9. februar kl. 21.30

 

Vi har fått tre flotte presentatører pluss et musikkinnslag til programmet:

1) Den Brage-prisvinnende forfatteren Linn T. Sunne kommer og forteller om sitt nye prosjekt med historiske bøker.

2) Forfatter Gunhild J. Ecklund, som i fjor kom ut med en bok om økonomi for barn, skal dele sine ideer om hvordan sakprosa for barn og unge kan se ut.

3) Frøydis Flotve, fra Vestlandske Teatersenter, kommer også. Hun skal snakke om hvordan Erna Oslands bok «Når det regnar i Afrika» kan bli et unikt formidlingsprosjekt, med dans!

Musikkinnslaget er godt og kortreist, altså fra Bergen, og artisten heter dePresno. Han er i år nominert til Urørt-finalen og skal spille på By:Larm. Musikken hans kan du sjekke ut her: https://soundcloud.com/depresno

 

Vi gleder oss veldig til festaftenen tirsdag 9. februar, og håper du tar turen for å høre og tenke nytt om barnelitteratur!

Neha Naveen, programansvarlig i NBI.

Se og Les – konferansens program

Relaterte innlegg