Hopp til innholdet

Svingens barnebokverden – ny podcast om barne- og ungdomslitteratur

«Svingens barnebokverden» er den nye podcasten til forfatter Arne Svingen, der han selv er programleder. Ideen kom som en reaksjon på at det sies at norsk barne- og ungdomslitteratur er i en gullalder, samtidig som mediedekningen av denne litteraturen er svært liten. Podcasten varer rundt én time, er helt forlagsuavhengig og uten sponsorer og skal handle om skriving og bøker. Svingen dybdeintervjuer norske forfattere og er klar på hvem podcasten er for. 

Svine, Ask og Bringsværd.«Siden det ikke finnes et eneste samtaleprogram om barnelitteratur i Norge i dag, fant jeg ut at jeg skulle bruke litt av tiden min til å snakke med interessante kollegaer. Programmet er rettet mot voksne og bør bli en gullgruve for de som vil vite mer om hva som rører seg i den norske barne- og ungdomslitteraturen. Målet mitt er at det skal bli gode og underholdende samtaler om bøker og forfatterskap.»

I det første programmet får Svingen besøk av Lene Ask og Tor Åge Bringsværd, som forteller om blant annet at Karsten og Petra er science fiction. Du kan høre programmet her:

 https://soundcloud.com/svingensbarnebokverden

https://www.facebook.com/svingensbarnebokverden

Relaterte innlegg