Hopp til innholdet

Undervisningsfilmer for formidlere – vi deler godbiter fra nettstudiet

Anne Skaret og Øystein Espe Bae
Forsker Anne Skaret og fagleder for nettstudiet i samtidslitteratur for barne og unge, Øystein Espe Bae, i en samtale om litteraturformidling.

I forbindelse med at skoler, bibliotek og andre formidlingsinstitusjoner nå er stengt som følge av tiltakene mot spredning av koronaviruset deler vi noe av undervisningsmateriellet fra vår nettbaserte utdanning i samtidslitteratur for barn og unge. Her finner du undervisningsfilmer om temaer som tegneserier, spill, poesi, bildebøker og litteraturformidling på ulike plattformer.

Nytt opptak denne våren

Dersom dette gir mersmak kan vi minne om at nettstudiet har nytt opptak denne våren, med søknadsfrist 10. mai, og oppstart 28. august. I tillegg til en oppdatering på ny kvalitetslitteratur for barn og unge, tar studiet høyde for at litteratur i dag finnes på mange forskjellige plattformer. Studiet tar også for seg litteraturformidling i dagens mediehverdag. En nyrevidert studieplan er tilpasse føringer fra både fagfornyelsen i læreplanverket og Nasjonal bibliotekstrategi.

Litteraturformidling på nett

Litteraturformidling på nett

Vi har også hentet fram fra arkivet Kristin Storrustens miniføljetong med knallgode tips til hvordan du kan drive litteraturformidling på nett og i sosiale medier.

God fornøyelse!

Relaterte innlegg