Hopp til innholdet

Ledige forsker- og lesesalsplasser hos NBI

Norsk barnebokinstitutt holder til i bygget «Halvbroren» i Observatoriegaten 1b på Solli Plass i Oslo. I flotte lokaler i 4. etasje har vi en lesesal med flere ledige plasser for forskere, nåværende og tidligere NBI-studenter, og andre som arbeider med barne- og ungdomslitteratur.

 

NBIs boksamling forvaltes av Nasjonalbiblioteket. Sekundærlitteraturen og de 3 siste års skjønnlitterære utgivelser befinner seg på NBIs lesesal. Resten av primærlitteraturen er i NBs magasin. Bestilling av bøker skjer gjennom Nasjonalbibliotekets utlånssystem.
Forskerplass. Foto: NBIForskerplasser

Foruten en arbeidsplass med flott utsikt får du tilgang til en stasjonær pc, egne hyller og en låsbar skuffeseksjon. Forskere som ønsker fast forskerplass kan sende en kort søknad som beskriver prosjektet du holder på med, hvorfor du ønsker å benytte plassen og hvor lenge. Søknaden sendes til NBIs formidlings- og administrasjonsleder Ellen Larsen: ellen.larsen@barnebokinstituttet.no

 

 

Fra lesesalen. Foto: NBILesesalsplasser

Det er 17 plasser på NBIs lesesal. Plassene er tilgjengelige i kontortiden for nåværende og tidligere NBI-studenter, og andre som arbeider med barne- og ungdomslitteratur. Alle plassene har strømuttak og tilgang til eget trådløst nettverk.

Det er mulig å få fast leseplass for ett semester. Søknad om dette sendes til ellen.larsen@barnebokinstituttet.no

 

Illustrasjon

forskerplass.jpg

Relaterte innlegg