Hopp til innholdet

Utdeling av Kulturdepartementets priser

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande deler ut Kulturdepartementets priser for barne- og ungdomslitteratur utgitt i 2018.

24 forfattere, illustratører, oversettere og tegneserieskapere er nominert i sju priskategorier: Litteraturprisen, Bildebokprisen, Fagbokprisen, Debutantprisen, Tegneserieprisen, Illustrasjonsprisen og Oversetterprisen.

Det vil denne gangen også bli delt ut en spesialpris som offentliggjøres under prisutdelingen. Arrangementet finner sted i Nasjonalbibliotekets auditorium i Henrik Ibsens gate 110 ved Solli plass i Oslo, torsdag 14. mars kl. 12.30. Arrangementet blir strømmet her:

Det vil være et musikalsk innslag ved Guro Gravem Johansen med vokalensemble. Johansen er jazzvokalist, dirigent, og førsteamanuensis i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole. Hun er dirigent for flere amatørkor, er Norges representant i INA Council (ISME National Affiliates) og har vært medlem av Statens kunstnerstipendkomité for musikere, sangere og dirigenter. Med seg har hun August Kann, Wenche Losnegård, Anja Skybakmoen og Frode Vassel.

Etter utdelingen inviterer vi til en mottakelse i Slottsbiblioteket, vegg i vegg med auditoriet, der det vil være enkel servering.

Her kan du lese mer om de nominerte

Relaterte innlegg