Hopp til innholdet

Tor Erling Naas. Månedens illustratør april 2015

Tor Erling Naas, også kjent som Tor Ærlig, er tegneserieskaper og forfatter. Han har tegnet og skrevet tegneserieboka Mr. Mystisk for barn og skrevet den populære serien om Apefjes. Han har i tillegg laget fem tegneserieromaner for ungdom og voksne og en samling med selvbiografiske serier, bl.a. fra sin egen barndom og oppvekst. Barndom og oppvekst er et gjennomgangstema i bøkene. De fleste av dem har også mer eller mindre fantastiske elementer. Tor elsker å formidle og reiser mye rundt og leser fra seriene sine. Han har også laget tegneserier sammen med barn i store deler av Norge i regi av den kulturelle skolesekken. Du finner strekene hans i humorbladet Rutetid som kan fås kjøpt i de fleste kiosker og butikker.

 

Mare Frigoris:

Tegningene er dynamiske, symbolmettede og glitrende komponert, og matcher den sammensatte historien med melodrama og lummer intensitet. En unik bragd av en tegneserie, og utvilsomt Tor Ærligs beste til nå.

Dagsavisen

Jeg, Tor Ærlig:

Tor Erling Naas er en av Norges aller beste tegnere, og har en teknikk andre bare kan drømme om. Vi hadde tålt en enda større samlebok når det først skulle gjøres.

Bergens Tidende

Mr. Mystisk:

Jeg er blitt glad i hovedpersonene, bryr meg om dem og forundres over alt de opplever. Mer, takk!

Stavanger Aftenblad

Hjemmeside: http://naastor.wix.com/tor-aerlig-nett

Relaterte innlegg