Hopp til innholdet

Nettstudiet i samtidslitteratur 2019

Relaterte innlegg

Undervisningspersonell - Nettstudiet i samtidslitteratur 2019

Øystein Espe Bae
Fagleder for nettstudiet i samtidslitteratur, Norsk barnebokinstitutt

Mastergrad i nordisk litteratur fra NTNU, har arbeidet som høgskolelektor på Høgskolen i Volda og på Nynorsksenteret, som norsklektor i videregående skole, som redaksjons-medarbeider for Kunnskapsdepartementets nettsted Minstemme.no, som frilansjournalist, bokanmelder og forlagskonsulent på barnelitteraturfeltet. Foto: Niklas Lello.

Kristin Ørjasæter
Professor, Norsk barnebokinstitutt

Ørjasæter er professor i litteratur med innretning på barne- og ungdomslitteratur. Hun har tidligere vært ansatt som direktør for Norsk barnebokinstitutt; etablert Barnelitterært forskningstidsskrift BLFT, det første nordiske, fagfellerefererte open access-tidsskriftet for barne- og ungdomslitteraturforskning; vært ansatt som førsteamanuensis ved Aarhus Universitet og som stipendiat ved Universitetet i Oslo; arbeidet som forlagsredaktør for barne- og ungdomsbøker og redaktør for nettstedet barnebokkritikk.no. Foto: Niklas R. Lello

Liv Marit Weberg
Lærer og kursutvikler, Norsk barnebokinstitutt

Forfatter med mastergrad i nordisk litteratur. Liv Marit debuterte i 2014 med ungdomsromanen «Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til» og har nå utgitt tre ungdomsromaner. For debutromanen mottok hun Kulturdepartementets litteraturpris. Liv Marit underviser ved instituttets utdanninger og kurs, og leder bl.a. lesesirkler om barne- og ungdomslitteratur for bibliotekansatte. Hun har tidligere undervist i norsk ved lærerutdanningen på USN. Hun tar nå en videreutdanning i dramatikk ved Biskops Arnö. Foto: Niklas Lello.