Hopp til innholdet

Har du lyst til å skrive faglitteratur for barn og unge? Seminar og utdanning venter på deg!

Invitasjon til seminar i Norsk barnebokinstitutt lørdag 10. mai kl. 10.00-16.00

Lørdag 10. mai  arrangerer vi et seminar som retter seg spesielt inn på å drøfte konkrete skriveprosjekter. Hver seminardeltaker sender i første omgang én side med beskrivelse av et mulig faglitterært prosjekt for barn og/eller ungdom og 2 – 3 sider eksempeltekst.  Beskrivelse og tekst vurderes av Anne Stefi Teigland og Widar Aspeli og drøftes i plenum.

Seminaret gjennomføres/arrangeres på oppdrag av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening i NBIs lokaler tilknyttet Nasjonalbiblioteket.  Det er få plasser – ”førstemann til mølla”!

Vi byr på lunsj – og seminaret er gratis!

Påmelding innen 25. april til: dag.larsen@barnebokinstituttet.no

 

Lyst til å bli faglitterær forfatterstudent?

Foto: Morguefiles free photoPå oppdrag av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening gjennomfører Norsk barnebokinstitutt (NBI) i perioden 2012 – 2015 et treårig prøveprosjekt med forfatterutdanning i faglitteratur for barn og unge.

Fra 28. august i år starter vi en ett-årig faglitterær forfatterutdanning med månedlige samlinger over tre dager. Utdanningen avsluttes i juni 2015.

 

 

 

 

 

 

Har du lyst til å bli med? Kontakt utdanningsleder Dag Larsen ved Norsk barnebokinstitutt for mer informasjon om studiet og søknadsfrist.
Mobil: +47 90 84 48 22, eller e-post (se ovenfor).

Se også NFFs sider om stipend

 

 

 

 

 

 

Relaterte innlegg