Hopp til innholdet

Undervisarar og rettleiarar

Ved nettstudiet i samtidslitteratur for barn og unge

Endre Lund Eriksen

Øystein Espe Bae

Fagleder for nettstudiet i samtidslitteratur

Mastergrad i nordisk litteratur fra NTNU, har arbeidet som høgskolelektor på Høgskolen i Volda og på Nynorsksenteret, som norsklektor i videregående skole, som redaksjons-medarbeider for Kunnskapsdepartementets nettsted Minstemme.no, som frilansjournalist, bokanmelder og forlagskonsulent på barnelitteraturfeltet.

Nina Aalstad

Høyskolelektor

Aalstad har bakgrunn fra undervisning og formidling, og med tydelig kompetanse innen barne- og ungdomslitteratur.

Endre Lund Eriksen

Lærer og prosjektleder for Bærekraftsbiblioteket

Koca er forfatter, mangeårig lærer og pedagogisk veileder for lærerstudenter. Hun er utdannet adjunkt med tilleggsutdanning fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Hun har utgitt to barnebøker. Debutromanen fra 2015, Yoko Onur – Et balleliv, ble nominert til Brageprisen, Kulturdepartementets debutantpris og Bokslukerprisen.

Endre Lund Eriksen

Liv Marit Weberg

Lærer og kursutvikler

Weberg er forfatter med mastergrad i nordisk litteratur. Hun debuterte som forfatter i 2014, og har nå utgitt tre ungdomsromaner. For debutromanen mottok hun Kulturdepartementets litteraturpris.

Weberg underviser ved våre utdanninger og kurs, og leder bl.a. lesesirkler om barne- og ungdomslitteratur for bibliotekansatte. Hun har tidligere undervist i norsk ved lærerutdanningen på USN.