Hopp til innholdet

Undervisarar og rettleiarar

Ved nettstudiet i samtidslitteratur for barn og unge

Endre Lund Eriksen

Øystein Espe Bae

Fagleder for nettstudiet i samtidslitteratur

Mastergrad i nordisk litteratur fra NTNU, har arbeidet som høgskolelektor på Høgskolen i Volda og på Nynorsksenteret, som norsklektor i videregående skole, som redaksjons-medarbeider for Kunnskapsdepartementets nettsted Minstemme.no, som frilansjournalist, bokanmelder og forlagskonsulent på barnelitteraturfeltet.

Endre Lund Eriksen

Liv Marit Weberg

Lærer og kursutvikler

Weberg er forfatter med mastergrad i nordisk litteratur. Hun debuterte som forfatter i 2014, og har nå utgitt tre ungdomsromaner. For debutromanen mottok hun Kulturdepartementets litteraturpris.

Weberg underviser ved våre utdanninger og kurs, og leder bl.a. lesesirkler om barne- og ungdomslitteratur for bibliotekansatte. Hun har tidligere undervist i norsk ved lærerutdanningen på USN.

Endre Lund Eriksen

Lærer og prosjektleder for Bærekraftsbiblioteket

Koca er forfatter, mangeårig lærer og pedagogisk veileder for lærerstudenter. Hun er utdannet adjunkt med tilleggsutdanning fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Hun har utgitt to barnebøker. Debutromanen fra 2015, Yoko Onur – Et balleliv, ble nominert til Brageprisen, Kulturdepartementets debutantpris og Bokslukerprisen.