Hopp til innholdet

Alumnitreff på Appelsinia

Illustrasjonsfoto

I høst arrangeres tiende utgave av Appelsinia litteraturfestival for barn og unge i Skien. Der treffes også tidligere studenter ved instituttet.

Les også: NBU-prisen til Appelsinia litteraturfestival! – NBU (nbuforfattere.no)

Instituttet legger til rette for at tidligere studenter ved instituttet kan møtes to ganger i året, skrivekunst er tema for vårsamlingen og litteraturformidling på høstsamlingen. Deltakerne bidrar med egen kompetanse og erfaring på samlingene, og får mulighet til diskusjon med og tilbakemelding fra alumni-gruppa så vel som fagtilsatte ved instituttet og andre aktører på feltet.

Samlingene skal styrke faglige nettverk både mellom alumnene og til andre fagmiljøer, og bidra til fagutviklingen på instituttets utdanningsområder.

Instituttet har avtale med litteraturfestivalen Appelsinia om opplegg for alumnene, og 28. september skal tidligere studenter fra skrivekunst- og formidlingsstudiene våre komme til Appelsinia og se litteraturformidlingsopplegg, diskutere det de har sett, presentere egne opplegg under arbeid for hverandre og delta på andre arrangementer som skjer under festivalen. På festivalprogrammet står også flere tidligere studenter ved instituttet.

Les mer på festivalens nettsider

Relaterte innlegg