Hopp til innholdet

Sandra Steffensen. Månedens illustratør i september 2017

Jeg er en illustratør bosatt i Mosjøen. Her er jeg en del av det kreative felleskapet Tapperiet, hvor jeg også har min arbeidsplass.  Jeg kastet meg inn i freelance-verdenen så snart jeg var ferdig utdannet – siden har jeg jobbet fulltid som illustratør. Jeg elsker å jobbe med illustrasjoner for barn. Aller helst litt skumle, eventyrlige og finurlige prosjekter. Samtidig er jeg glad i å jobbe med ulike stilarter, og tegner både realistiske motiver og mer karikerte motiver.

Inspirasjon henter jeg fra menneskene rundt meg, omgivelser og opplevelser. Jeg lever meg ofte inn i karakterene jeg tegner, og forsøker å gi dem så mye dybde og nyanser i personligheten som mulig. Selv om det bare er en bi-karakter i ei barnebok, er det viktig for meg at det jeg tegner er troverdig for leseren. Stemning og magi er også viktig for meg.

Jeg jobber mye med prosjekter innen forlag og film. I tillegg jobber jeg med konsept tegninger, tilrettelegging for animasjon, storyboarding, spill, bøker, teater og mye mer. Målet er å tegne og skrive egne barnebøker.

Jeg har en utdannelse fra Norges Kreative Fagskole og University of Hertfordshire.

Andre interesser er: UFO konspirasjonsteorier, kakebaking og katter.

Besøk gjerne min portefølje på www.sandrasteffensen.com

Relaterte innlegg