Nordisk barnebokkonferanse 2021

Nordisk barnebokkonferanse 2021 - Humor
Humor er tema for Nordisk barnebokkonferanse 2021

En heldigital Nordisk barnebokkonferanse arrangeres 1. til 3. februar med humor som tema. Instituttet bidrar med to programposter.

Uansett hvor hyggelig det er å møte kolleger og samarbeidspartnere til faglig påfyll, samtaler og sosialt samvær i Stavanger, så må vi dessverre begrense oss enda en stund. Sølvberget bibliotek og kulturhus inviterer likevel til forbrødring gjennom en digital utgave av Nordisk barnebokkonferanse.

Årets konferanse går over tre dager, med seminarer, innlegg og samtaler om humor i barne- og ungdomslitteraturen. Mandag 1. februar arrangeres seminaret Tull og tøys på ramme alvor. Humor i barne- og ungdomslitteraturen. Dagen etter, tirsdag 2. februar, blir det både samtaler og foredrag. Blant andre presenterer formidlingskonsulent ved instituttet, Ingeborg Sivertsen Landfald, Bærekraftsbiblioteket. Billetter til dette er allerede i salg.

Onsdag 3. februar sendes et gratisprogram på  Sølvbergets YouTube-kanal, der barnebokinstituttene fra Sverige, Finland, Danmark og Norge bidrar med innhold. Norsk barnebokinstitutts post på dette programmet er samtalen Humor som survival kit med forfatterne Ingeborg ArvolaElisabeth Helland Larsen og Marius Molaug. Samtalen ledes av redaktør, musiker og forfatter Eivor Vindenes som spør spørsmål som: Trenger barn humor for å overleve, hvorfor er humor så alvorlig og er det lov å le når man egentlig burde gråte?

Les mer på nettsidene til Nordisk barnebokkonferanse

Relaterte innlegg