Hopp til innholdet

Kulturtankens konferanse om kvalitet i kunst og kultur

Illustrasjonsfoto

Ilustrasjonsfoto: Katya Austin (Unsplash)

Hvilke kvalitetsdiskurser råder i kunst- og kulturfeltet for barn og unge og hvordan kan kvalitetsprinsipper bidra til utvikling og fornyelse av kvaliteten i DKS?

Dette er blant spørsmålene som stilles når Kulturtanken 8. og 9. november inviterer til konferanse og workshop om kvalitet i kunst og kultur for barn og unge.

8. november kan du høre tidligere Norsk barnebokinstitutt-stipendiat Lisa Nagel, som nå jobber i Aschehoug Barn og ungdom, med innlegget Ser ut som smågodt, smaker som konfekt. Om å jobbe med kvalitet i spennet mellom kunst og kommers. I tillegg blir det innlegg fra blant andre Ben Lee fra Shared Intelligence (England), Carl Stevens fra Arts Council England, Trine Bille fra Copenhagen Business School, Arild Raaheim fra Universitetet i Bergen, Øyvind Prytz fra Norsk Kulturråd og Lisbet Skregelid fra Universitetet i Agder.

9. november blir det en workshop som skal resultere i ett eller flere skriftlige utkast til kvalitetsprinsipper for Den kulturelle skolesekken.

Konferansen finner sted 8. og 9. november i Kulturtankens lokaler i Nydalen i Oslo. Mer informasjon og fullt program finnes på Kulturtankens nettsider.

Relaterte innlegg