Hopp til innholdet

Søk på masterstudiet i skrivekunst og nettstudiet i samtidslitteratur

Masterstudenter 2020-2022, foto: Niklas R. Lello

Vi tar opp nye studenter til to av våre populære studier: Masterstudiet i skrivekunst og nettstudiet i samtidslitteratur for barn og unge.

Unik master i skrivekunst

Søknadsfrist: 15. mai

Barn og unge trenger fortellinger i alle formater der de møter historier: bøker, lydbøker, teaterscenen, TV, kino, tegneserier, sosiale medier og spill. Barn og unge er en sammensatt målgruppe med ulike behov, og vårt mål er at alle barn og unge skal finne litteratur som er relevant. Vil du lære mer om de ulike målgruppene og hvordan du formidler til barn og unge? Da er masterstudiet i skrivekunst og formidling for barn og unge perfekt for deg. Studiet er Nordens eneste utdanning i skrivekunst for barn og unge.

Les mer om Masterstudiet i skrivekunst og formilding

Endre Lund Eriksen er fagleder for masterstudiet i skrivekunst
Øystein Espe Bae er fagleder for nettstudiet i samtidslitteratur for barn og unge

Fleksibel videreutdanning i formidling

Søknadsfrist: 15. april

Nettstudiet i samtidslitteratur for barn og unge er en videreutdanning for lærere, bibliotekarer og andre litteraturformidlere. Du lærer om de sentrale tendensene innen et bredt mangfold av litteraturformer. Forvent å lære om alt fra nye tegneserieromaner til bærekraft i litteraturen. Du får tett veiledning, dialogiske og fleksible arbeidsformer og læringsgrupper med andre studenter. Studiet kan justere etter dine behov for faglig fordyping, og har et gjennomgående formidlingsperspektiv.

Les mer om nettstudiet i samtidslitteratur

Relaterte innlegg