Hopp til innholdet

Skriverommet – NBIs høstkurs for etablerte forfattere

Skriverommet er Norsk barnebokinstitutts tilbud til etablerte forfattere som ønsker å videreutvikle seg. Vi tilbyr kurs, workshops og faglig påfyll til barne- og ungdomsbokforfattere.

Ansvarlig for tilbudet er NBIs forfatter i undervisningsstilling, Hilde Hagerup.

 

img_3604Høsten 2017 ser kalenderen vår sånn ut:

Seminar i samarbeid med NBU: Om å skrive for skjerm

Dato: 29. september

Kl. 10-15.00, Sted: Norsk barnebokinstitutt

Om kurset:
Flere barnebokforfattere skriver også for film og TV, både originalmanus og manus basert på egne bøker. Hvilke erfaringer har de høstet, og hvilke råd har de til kollegaer som ønsker å gjøre det samme? Hvordan ser bransjen ut, hva skiller den fra bokbransjen og hvordan jobber NRK Super med historier for barnepublikummet?

Velkommen til en spennende dag på norsk barnebokinstitutt. Vi får høre fra blant andre forfattere Harald Rosenløw Eeg og Heidi Linde, samt redaksjonssjef i NRK Super, Ingrid Hafstad.

Seminaret arrangeres i samarbeid med Norske barne- og ungdomsbokforfattere, og er gratis og åpent for NBU-medlemmer og tidligere forfatterstudenter ved NBI.

Påmelding seinest 20. september: Hilde Hagerup.

 

Workshop: Om formidling

Dato: 23. oktober

Kl. 10.00-15.00, Sted: Norsk barnebokinstitutt

Om kurset
Skal du på turne med en bok? Har du lyst til å diskutere opplegget ditt med kollegaer som også trenger noen å sparre med? Vi arrangerer åpent skriverom med fokus på formidling. Dette blir en praktisk dag med mulighet til å diskutere turneopplegg med andre i samme bås. Workshopen har plass til fem deltakere og er gratis og åpent for NBU-medlemmer og tidligere forfatterstudenter ved NBI.

Søk om plass ved å sende ½-2 sider om prosjektet seinest 15. oktober til: Hilde Hagerup.

 

Workshop i samarbeid med NBU: Om å skrive for skjerm 2

13-14. november

Om kurset
Dette er en oppfølging av seminaret den 29. september. Vi arrangerer en todagers praktisk workshop for forfattere som har film eller TV-ideer de ønsker å diskutere og videreutvikle. Her blir det begrensede antall plasser og mulighet til å søke om deltakelse på bakgrunn av en kort idé/pitch.
Mer info følger.

 

Påmeldingsfristen er dessverre utløpt

Relaterte innlegg