Hopp til innholdet

Liv Marit Weberg er ansatt som lærer for instituttets nettstudier

Liv Marit Weberg

Liv Marit Weberg er fra 1. september ansatt som ny lærer for vårt nettstudium i samtidslitteratur for barn og unge. I tillegg til å styrke nettundervisningen skal hun jobbe med utvikling av vår kursportefølje.

Weberg er tilsatt i en vikarstilling som varer ut året 2019.  Weberg er for øvrig ikke et nytt ansikt på instituttet. Hun har tidligere studert ved  forfatterutdanningen, og var også praktikant ved instituttet høsten 2014. Da hadde hun ansvar for utstillingen Fra perm til skjerm, om litteratur i nye medier.

Liv Marit Weberg har en master i nordisk litteratur, og har tidligere jobbet på Universitetet i Sørøst-Norge som høgskolelektor i norsk ved lærerutdanninga. Her har hun blant annet undervist i barne- og ungdomslitteratur, og noe av undervisningen har foregått på nett.

Weberg er dessuten skjønnlitterær forfatter, og har utgitt to bøker for ungdom: Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til (2014), som vant Kulturdepartementets pris for barne og ungdomslitteratur for 2014, og Det er heldigvis ingen som trenger meg (2015). Bok nummer tre kommer i løpet av høsten og skal hete Påstander om meg i tilfeldig rekkefølge.

Relaterte innlegg